maanantai 9. joulukuuta 2013

Matkatontut

Tiistaina lähdemme Aaronin kanssa kahdestaan taas toiseen mummilaan Joensuuhun junalla. Mummi täyttää pyöreitä vuosia, joita juhlistamme pienimuotoisesti kokoontumalla yhteen. Tarkoituksena on asettautua taloksi (vallata parhaat sängyt) ennen viikonloppua, jolloin siskoni perheineen saapuu myös paikalle. P tulee perjantaina työviikon jälkeen ja kärrää kaikki mummilaan jätettävät joulupukin muistamiset paikalle.


Olen aina inhonnut pakata laukkuja matkalle, kun on niin paljon muistettavaa. Muistamisen määrä on vain tuplaantunut, kun nyt pitää ottaa Aaroninkin tavarat mukaan. Kamala pakkausstressi ja ahdistus! Tälläkin kertaa aloitin hyvissä ajoin tekemään post it-lappua asioista, mitkä todennäköisesti tulevat unohtumaan. Jotenkin ajatus siitä, että P tulee muutaman päivän kuluttua perästä, on aiheuttanut "potentiaaliset unohtujat"-listaan massiivisen lyhennyksen.

Tällä hetkellä lista näyttää tältä:
- itkuhälytin + piuhat
- puhelimen laturi
- kirja
- matkalelut
- maito
- eväs (tärkein viimeisenä)

Hirveän hieno ja erityisesti hirveän tarpeellinen lista, eikös vaan. Kunhan saan tohistua rinkan täyteen tavaraa ja vauvan mukaan, niin uskon junassa saavani vähän henkäistä. Että lähteminen on vaikeaa! Ja nythän ei vielä muistella edes laukkujen purkamista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat kivoja. Kiitos, kun jätät viestiä <3