perjantai 13. kesäkuuta 2014

Uusi olohuone

Nyt se alkaa olla valmis. Kesäolohuone eli terassi. Kalusteet saapuivat tänään ja nyt vain odotellaan säiden lämpenemistä.


Eilen kotiuduttiin taas reissusta Aaronin kanssa. P oli viimeisellä koulutusreissulla Helsingissä ja me lähdettiin Joensuun mummilaan viettämään aikaa. Mummi sai osa-aikaeläkepäiviä keskelle viikkoa, joten puuhasteltiin porukassa koko vierailun ajan. Ei se minun kotikylä ole muuttunut miksikään, vaikka olen asustanut jo kymmentä vuotta muualla. Huoh, kunnon aikamatkailu. Ehdimme käydä vierailulla Aaronin isomummilassa ja juhlimme samalla yhden kummipoikani syntymäpäiviä sekä laitoimme Aaronin ukin haudan kesäkuntoon. Kävin jopa kylän kampaajalla, koska hinnasto oli kaupunkiimme verrattuna melkein puolet halvempi ja sain peruutusajan! Hahaa, kannattava reissu kaiken kaikkiaan. Hulinaviikko. Ja jatkuu vaan...

Huomenna suuntaan Kuopio-aikojen opiskelukavereiden kanssa vuotuiselle kokoontumiselle tällä kertaa Helsinkiin ja pojat jäävät keskenään pitämään kotia pystyssä. Kauhea ikävähän noita tulee, vaikka olen kokonaisen vuorokauden poissa kotoa. On ne niin höppänöitä.

Seuraavaksi suunnitelmissa juhannus. Minnehän silloin syöksähtäisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat kivoja. Kiitos, kun jätät viestiä <3