torstai 5. kesäkuuta 2014

Kesätouhuja


Kylläpäs aika on hurahtanut nopeasti ja blogissa hiljaisuutta pitänyt. Tämän parin viikon aikana ollaan menty tukka putkella paikasta A paikkaan B ja sitten, kun ajattelin kirjoittaa tänne blogiin, pää on ihan tyhjä ja ainoat helposti saatavissa kuvat onkin puhelimessa. Kamerassa onkin odottamassa paljon kuvia, mutta niihin palaan myöhemmin..


Ihanaa, kun kesä tuli takaisin ja ulos ei tarvitse pukea turkishaalaria. Aaronin lempipuuhaa ulkona onkin keinuminen ja ruohon repiminen. Eilen ulotettiin kesäpuuhat hiekkalaatikolle, mikä olikin huippu paikka. Hiekka pöllysi, sitä piti vähän maistaakin ja loput hiekat siivottiin vaipasta. Onnistunut kokemus siis.


Ehkä pitää pikkuisen purnatakin.. Meidän yhdessä läheisessä leikkipuistossa oli käynyt jotain tuholaisia, jotka olivat särkeneet lasipulloja ja repineet ties mitä roskia ympäriinsä. Ärsytti niin kovasti, että soitin heti kaupungin puistovastaaville ja tiedotin asiasta. Alemman kuvan keinun alta siivosin itse useamman sirpaleen, ettei olisi ihan turhaa reissua leikkipaikalle tehty. Mutta kuka ääliö nyt menee rikkomaan lasia ja roskaamaan lasten leikkipaikalle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat kivoja. Kiitos, kun jätät viestiä <3