tiistai 9. syyskuuta 2014

Espanjan tädin paita

Miksi Suomessa lastenvaatteet ovat lähtökohtaisesti pliisuja tai sitten yltiömainoskamaa? Miten löytää lapselleen persoonallisia vaatteita, jotka kuvastavat lapsen omaa luonnetta ja miellyttävät vanhemman silmää? En minä, hitto vie, tiedä!

Vauvan vaatteet olivat tosi söpöjä ollessaan vaaleita, mutta nyt, kun vaatteiden koko alkaa lähentyä 92:sta, kaupoista löytää joko ihan tolkutonta carsspidermanangrybird-kaaosta tai sitten retrohässäkkää. Mutta en minä tahdo sellaisia Aaronille ostaa, kun Aaron tykkää tällä hetkellä pandoista ja possuista.

Aaron tarvitsee pitkähihaisia paitoja, kenkiä ja talvivaatteet. Kamala ongelma. Merkkejä, joista pidän, en tässä nyt luettele, mutta niitä yhtäkään ei pienestä kaupungistamme löydy. Huoh. Pitää siis lähteä merta edemmäs kalaan eli kuun lopussa on bookattuna vanhempien riemuloma Helsingissä ja shoppailuagendana on ostaa Aaronille vaatteita. Haha, todellakin luitte oikein.

Tämä rakkaan ystävän Espanjasta lähettämä paita oli Aaronin vauvalahja ja nyt se on sopiva. Ihana, eikö totta? Miksi Suomesta ei löydy mitään vastaavaa?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat kivoja. Kiitos, kun jätät viestiä <3