maanantai 1. syyskuuta 2014

Kuinka aloittaa päivähoito?

Aloittele valmistautuminen jo edellisiltana järjestämällä lapsen eteen niin pahaa iltapuuroa (normaalia), että lapsi kieltäytyy itkupotkuraivareiden nojalla sitä syömästä.

Syötä lapselle hengenvetojen välissä pari lusikallista puuroa korvatulpat päässä (itsellä).

Vie yliväsynyt lapsi kylpyyn, jotta päiväkodissa on puhdas lapsi. Anna veden lentää ympäriämpäri, pääset itse vähemmällä.

Nukuta se normaalisti, sormet ristissä.

Herää tunnin välein yötä lapsen itkuun puolisosi kanssa ja ihmettele, mistä se johtuu, kun lapsi huutaa selällään, kyljellään, poikittain, kontallaan, mahallaan jnejne.

Huomaa aamulla olevasi täysi zombie ja lapsella olevan nenä ihan tukossa.

Tee jälleen niin pahaa aamupuuroa, että lapsi kieltäytyy sitä syömästä itkupotkuraivareiden ryydittämänä ja lisäksi kieltäytyy juomasta maitoa.

Paketoi lapsi ja ne tuhannet tavarat, joita nimikoitiin huolella, autoon ja kaarra päiväkodin pihaan.

Jätä sydäntäsärkevästi  (ja tukkoisesti) äitiä huutava lapsi apinatarhan pihalle ja kaarra itse pala kurkussa autolla pois.

Ja nyt sitten voitkin hyvällä omatunnolla mennä rauhassa lounaalle puolisosi kanssa ja valmistautua työhaastatteluun, jossa muistat peitellä ylimääräisestä kahvinjuonnista johtuvaa käsien tärinää.


Paitsi tunnustan. Aaron jäi päiväkotiin tosi nätisti. Suuren mekkalan aiheutti rukkasten pukemisahdistus ja sitten lähdettiinkin kivan päiväkotitädin kanssa syömään hiekkaa. Inaustakaan ei kuulunut. Äidiltä kuului, mutta vasta autossa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat kivoja. Kiitos, kun jätät viestiä <3