perjantai 13. syyskuuta 2013

Tervetuloa!

Hei!

Ajattelin aloittaa blogin. Niin. Aloittaminen tuntuu olevan kaikista hankalinta. Ei oikein tiedä, mitä ja miten, ja erityisesti: mikä on hyvä alku? Tämähän ei tietystikään päde mihinkään muuhun kuin kirjoittamiseen..

Ensiksi taidan kuitenkin esitellä blogin päähenkilön eli tässä hän on! Blogini suurin tähti, muttei aivan vielä kooltaan, on poikani Aaron, tällä hetkellä ikää himppua vaille 4kk, joka vähän isompana todennäköisesti tulee kiittämään äitiään tästä. Yritän kuitenkin pidättäytyä paljastamasta Aaronista mitään turhan noloa. Paitsi siinä tapauksessa, jos sillä on minulle tai hänen isälleen suurta hupiarvoa. Toivottavasti jätätte viestiä käynneistänne, koska on aina mukava tietää, ketkä meidän touhuiluja seuraa.


Äiti ja Aaron 2kk7 kommenttia:

 1. Hyvältä kuulostaa :) Osaat varmasti kirjoittaa mielenkiintoisesti :) itsellä vähän tuo kirjoitusinto (vai ylimääräinen aika?) hiipunut mutta pitäisi taas skarpata!

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihanaa, että sinäkin aloitit bloggaamisen!! Huippua!! ♥ ♥ ♥
  Sun täytyy vaan lisätä tuohon sivupalkkiin sellainen "lukijat" kohta, että sinun blogisi lukijaksi voi oikein kirjautua. :o)))))

  Tosi kivan näköinenkin tämä sinun blogisi. Kaunis simpukkakuva. :o))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mietin tosi pitkään blogin perustamista. Onko nyt mulla sellainen lukijakohta? :D Vielä menee opetellessa tämän ulkoasun kanssa...

   Poista
  2. Kyllä on! Kirjauduin heti lukijaksi! Tuon lukijapalkin kohtaa voi säätää siellä ulkoasu osiossa kun siitä ottaa vaan kiinni ja liikuttaa alemmaksi tai ylemmäksi. :o)

   Poista
  3. Ja sit sulla on käytössä tämä sanavahvistus kommentoidessa. Sen voi ottaa myös pois päältä, koska minulle itselleni ei ainakaan ole kertaakaan tullut mitään roskapostia, joten se on aika turha. Kommentointi on paljon helpompaa ja sujuvampaa kun sitä ei tarvitse joka kerta näpytellä. :o) Minullakin oli se silloin kun aloitin bloggaamisen koska en ollut edes tajunnut että sellainen on päällä, kunnes yksi lukija sanoi, että ota pois kun se on niin ärsyttävä!! :oDDD

   Poista
 3. Ihanaa �� Innolla odottelen jatkoa!

  VastaaPoista

Kommentit ovat kivoja. Kiitos, kun jätät viestiä <3