tiistai 19. marraskuuta 2013

Syömisiä


Aaron tykkää ruoasta. Ei liene kenellekään yllätys vauvan posket huomioon ottaen. Opittuaan ruokailemaan hurjassa seitsemän vuorokauden iässä ei vastaan ole oikeastaan tullut ruokaa, mitä pieni herra maiskuttaja ei mielellään söisi. On tietysti vaiheita, jolloin ruoka ei maistu. On tullut hammas, on ollut flunssa ja yskä, ruoka liian kylmää tai lämmintä, liian mössömäistä tai tönkköä tai muuten vain ruoan olomuoto on ollut vähintääkin epäilyttävää. Tällä hetkellä suurinta suosikkia on banaanimössö ja arveluttavinta puolestaan avokado.


Viime aikoina Aaronilla on ollut hankalaa syödä sitterissä ollessaan ja vaikeimpina hetkinä puurot ovat menneet sylissä istuen hieman pystymmässä asennossa. Tämä tietysti tuo pienet haasteensa, kun suuri osa viikosta ollaan kuitenkin kaksistaan isin ollessa töissä. Kasasimme viikonloppuna Aaronille syöttötuolinkin vierassängyn alta pölyttymästä ja hetihän sitä sitten testattiin vain todetaksemme, että vielä ei ole aivan Aaronin syöttötuoliaika.

Muutaman päivän päästä vauvamme täyttää jo 6 kk. Ehkäpä ensi blogitekstini sisältääkin hienoja puolivuotiskuvia, kunhan pistämme vain kotistudion pystyyn. Jännityksellä odottaen...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat kivoja. Kiitos, kun jätät viestiä <3