maanantai 13. tammikuuta 2014

Uusi viikko, uudet kujeet


Nyt on startattu onnellisesti toinen arkiviikko käyntiin. Viikonloppuna juhlistettiin Aaronin serkkupojan 2-vuotisjuhlia Helsingissä ja samalla reissulla kävimme ostamassa uudet sukkelammat menopelit entisten yhdistelmärattaiden tilalle.


Synttärijuhlat olivat kovat pirskeet. Jopa niin kovat, että ensin Aaronilta lähtivät housut pois, sitten vähän kuolattiin kummilan karvalankamatolle ja lopulta sammuttiin kotimatkalla autoon kuin napista painaen. Huh huh, niistä toipuessa meni loppu viikonloppu ja hiukan tätäkin päivää.

Joo, niin siinä sitten kävi, että Emmaljungan Ozonet vaihtuivat BabyJoggerin City Mini GT-rattaisiin, jotka ovat yhtä näppärät ja nopeat kuin nimikin hienosti vihjailee. Yhdistelmärattaat eivät olleet meidän perheen juttu kuitenkaan ja erään iloisen perhetapahtuman johdosta saimme (minä sain) hienon syyn hommata kick ass-matkarattaat, koska entiset ovat jo korvamerkityt toisaalle. Olin melko varma, että päädytään Phil&Tedsin Dot-rattaisiin, mutta jouduimme joustamaan rattaiden ulkonäössä, kun toisessa vaakakupissa painoi enemmän käytettävyys. Voi olla, ettei noillakaan raahauduta sienimetsälle, mutta ainakin juoksulenkille (ja suuriin seikkailuihin) ehkäpä.


Tänään oli ensimmäinen vauvamuskarikerta. Meinattiin myöhästyä, koska en aluksi löytänyt oikeaa luokkaa mistään, vaan ravasin ympäri kansalaisopistoa Aaron kainalossa etsien oikeaa paikkaa. Luokka olisi löytynyt helpommin, jos olisin mennyt oikeasta ovesta sisään. Voitteko kuvitella, juuri siitä, missä olisi lukenut "Musiikki". Muskarissa oli oikein hauskaa, myös Aaronin mielestä. Ainoa harmituksen aihe oli, kun muskaritäti keräsi hirmuisen kivat marakassit pois ja Aaron olisi vielä halunnut syödä sitä hiukkasen. Muskarin jälkeen käytiin lounaalla kiinalaisessa entisen kurssikaverin ja hänen kahden tyttärensä kanssa ja käveltiin kotiin pakkasessa ja auringon paisteessa. On se kummallista, miten energiseksi tuntee itsensä heti, kun aurinko hiukkasen pilkahtaakin.


Aaronista on tullut kunnon vekkuli, kuten tämän tekstin kuvista käy ilmi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat kivoja. Kiitos, kun jätät viestiä <3