torstai 20. helmikuuta 2014

Tarkasti mitattu

Viime viikonloppuna meille saapui vierailulle Aaronin Joensuun mummi, Helsingin kummitäti ja Noel-serkku P:n ollessa laskettelureissulla. Aaron sai elämänsä ensimmäisen palapelin lahjaksi ja otti siitä kaiken ilon irti heti kättelyssä. Tunnustelupalapeli sai uuden merkityksen ja se onkin ollut nyt viikon suosikkileluja.


Pojilla on ikäeroa noin vuosi ja neljä kuukautta, mutta heidän touhutessa tuntui eroa olevan paljon enemmän. Noel on jo niin iso poika ja meidän isoksi kokema vauva tuntui taas niin vauvalta serkun rinnalla. Vauhtia riitti ja Aaronkin sai tällä kertaa äänensä kuuluviin. Lelut jaettiin tasapuolisesti: Aaron sai kaiken märäksi kuolaamansa ja Noelin tylsäksi toteamat. Reilu jako, ainakaan Aaron ei vielä osannut protestoida.


Mummi lupasi ommella molemmille serkuksille kesävaatteita, joten mittanauha kaivettiin esiin ja Noel sai olla mummin apuna mittaamassa. Tiukan mittausrupeaman päätteeksi voin julistaa, että meidän vauva on nyt sitten virallisesti tasapaksu rakkauden pötkylä. Peppu on 557, selkä 557 ja pää 557.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat kivoja. Kiitos, kun jätät viestiä <3