torstai 27. maaliskuuta 2014

Aito kuva

Miksi tyytyä siloiteltuihin vauvaposeerauksiin, kun voi räjäyttää potin aidolla vauvakuvalla? Eihän se arki vauvan kanssa ole kuitenkaan siistiä ja tahratonta. On muruja, klönttejä, lätäköitä, kuolaa, liissaantunutta puuroa hihassa, törhötukkaa, tahmatassuja, hetkupeppua, natusteltuja lehtiä.. Leluja on joka paikassa, sielläkin, missä niitä ei pitäisi olla ja silti kaikkein hauskin lelu on isin laukun hihna tai viherkasvi. Huutakaa hep, jos vauvanne on aina suittu ja sillä ei ole päivän ruokalistaa kauluksessa, kun perheen työssä käyvä jäsen saapuu raskaan työpäivän jälkeen kotiin. Ja jos joku nyt huusi hep, voi kuvitella mielessään meidän täällä Aaronin kanssa taputtavan, onneksi olkoon.

Yksi kuva kertoo tuhat sanaa. Kotistudiostamme kuuluu taas, olkaa hyvät.

Aaron 10kk, kameran takana isi-P

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joo, minunkin mielestäni tämä on ihan loistava. Aaronin persoonallisuus ja juuri se aitous olla hömppä välittyy tästä tosi hyvin.

   Poista
 2. hah :) koulukuvauksiin sama teema!! Meidän luokalla jätkät laittoi Pelkän skragan ja kekkoset silmille... ei opet kieltäny ja hienoja kuvia tuli ;) ...tytöt tykkäs myös <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos me aloitetaan tämä teema jo päiväkodista.. :D

   Poista

Kommentit ovat kivoja. Kiitos, kun jätät viestiä <3