torstai 3. huhtikuuta 2014

Monta päivää kaksistaan

Olemme Aaronin kanssa tällä viikolla kokonaiset neljä päivää kaksistaan kotosalla P:n ollessa kouluttautumassa pääkaupunkiseudulla. Hitsi, miten outoa.. Minua ei ole selkeästi luotu olemaan yksin kotona vauvan kanssa.Vaikka ollaanhan me kahdestaan jo arkipäivät ja osa viikonlopuistakin, mutta iltaisin saadaan päivän odotetuinta seuraa.Varsinaisesta yksinäisyydestä on kuitenkin turha puhua, sillä viihdyn mainiosti kaksin Aaronin kanssa, onhan se tosi vekkuli tapaus suurimmaksi osaksi päivää (nyt ei puhuta väsykänkkähetkistä). Mutta kuitenkin kaipaan sitä toista, jonka kanssa on vuosien saatossa hitsautunut yhteen ja jonka kanssa voi jakaa pienetkin hassut asiat.

Ruoanlaitto on ainakin ihan taantunut sinkkuopiskeluaikoihin (lounaaksi kanaa ja päivälliseksi kanaa kanalla). Itselleen ei yksinkertaisesti vain viitsi tehdä ruokaa. Aaron syö siis parhaiten, taas. Löysin muuten eilen Aaronin uuden suosikkiruoan, kun keksin muussata banaania ja sekoittaa sen turkkilaiseen jogurttiin. Suosikki ja suosikki, Aaron kun syö kaikkea hyvällä halulla ja paljon. Vauvamme ruokkimisissa alkaa olla jo mielikuvitus rajana.

Kameran takana jälleen isi-P

Vauvamuskaria ei ole kuin kaksi kertaa tämän kevään aikana. Minne ne viikot ovatkaan kadonneet? Aaron saa kohta elämänsä ensimmäiset opintopisteensä. Joo, kyllä vain. Vauvamuskarista tulee opintopisteitä, joita voi käyttää hyväksi tulevaisuudessa, jos aikoo hakeutua taideaineisiin! Ilmoitin Aaronin ensi syksyn muskariin (1-2-vuotiaille, apua) varmuuden vuoksi, jos nyt sitten päätänkin olla vielä kotona. Entisille oppilaille oli etukäteisilmoittautuminen jo nyt, joten päätin olla ajoissa, peruttuahan sen saa, jos valintani on toinen.

Kun muskari sitten loppuu, me suuntaamme seuraavalla viikolla Roomaan, kuten aikaisemmin jo mainitsinkin. Matka on äitini 60-vuotislahjamatka ja sinne lähtee meidän ja äitini lisäksi siskoni perhe. Olemme vuokranneet Roomasta 110 neliöisen huoneiston ihan Campo dei Fiorin lähistöltä. Passit ovat jo rivissä ja matkakuumetta alkaa olla ilmassa. Ja jännitystä! Olen jokseenkin varma, että Aaron pistää jo Helsingissä hulinat pystyy ja Rooman kentällä koneesta purkautuukin lastillinen ei-niin-iloisia matkalaisia.. Mutta tästä lisää myöhemmin.

1 kommentti:

  1. Tehkää retki kirjastoon tai kokoontuuko jossain puistossa mammakerho tai eikös kuntosaleillakin ole vauvaparkki? Nämä ovat nyt ihan villin tietämättömiä ehdotuksia lapsettomalta :D Mahtavalta kuullostaa lomamatka! Siinähän meneekin suunnitellessa...

    VastaaPoista

Kommentit ovat kivoja. Kiitos, kun jätät viestiä <3