keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Suuri kestovaippakokeilu vol. 3

..ja kuinkas siinä kävikään?

BumGenius-vuori + pari muuta
Viimeinen oljenkorteni kestovaippakokeiluun oli tilata halvalla nettikirpparilta BumGenius-kestovaippoja, koska olin kuullut/lukenut niiden olevan pintakuivia ja käteviä sen lisäksi, että kestävät kokonsa puolesta koko vaippaiän. Tämä olisi "se viimeinen" kokeilu, enempää en jaksaisi säätää. Suurella jännityksellä ja henkeäni pidätellen puin Aaronille vaipan ja eikun odottelemaan. Aaron pysyi tyytyväisenä, eikä huomannut eroa kertakäyttöiseen vaippaan verrattuna. Vaippa oikeasti toimi, kuten olin ajatellutkin! Jippii! Väsytystaistelun voitto! Vaipat päädyin lopulta tilaamaan Briteistä ja ne tulivatkin viikossa kotiovelle. Eli näin kävi. Totaalihurahdus. Kiitos vain minua sinnikkäästi psyykanneelle ystävälleni Kuopion suuntaan!

Koska tänäänkin näyttäisi olevan ikävän harmaa päivä, ajattelin piristää teitä vielä värikkäällä kuvalla Aaronista. Näin käy, kun vauva lukee (syö) kirjaa syötyään mustikkasosetta ja äidin kääntäessä selän eli laittaessa ruokaa itselleen ja isille.


2 kommenttia:

 1. Heti piti tulla kurkkimaan. ;)
  Peukut kestoilulle ja hurraahuuto Bumeille! :D
  Jos jotain kaipaan vauva-ajasta niin se on ehdottomasti tuo vaippailu. Hyöty ja huvi samassa, voiko sitä kotiäiti enää muuta itselleen toivoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta ja ihanat kuosit piristävät päivää suunnattomasti :) Kiitos kommentista, toivottavasti nähdään taas pian :)

   Poista

Kommentit ovat kivoja. Kiitos, kun jätät viestiä <3